Šokoladinis braunis prancūziškai

AUTORIUS:
Vincentas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Šokoladinis braunis prancūziškai
Šokoladinis braunis prancūziškai
Šokoladinis braunis prancūziškai
Autorius apie receptą: Išskirtinis šokoladinis braunis, nes gardinamas slaptu ingredientu - kava. Šokoladą rekomenduoju rinktis juodą, nes būtent jis sukuria puikų derinį su kava. Išskirtinis šokoladinis braunis, nes gardinamas slaptu ingredientu - kava. Šokoladą rekomenduoju rinktis juodą, nes būtent jis sukuria puikų derinį su kava. Vincentas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų juodojo šokolado (kuo jame daugiau kakavos, tuo skaniau)
150 gramų sviesto
150 gramų cukraus
3 vienetai kiaušinių
60 gramų kvietinių miltų
30 mililitrų kavos
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį dėkite gabalėliais sulaužytą šokoladą ir kubeliais supjaustytą sviestą. Dubenį statykite virš garų vonelės ir vis pamaišydami kaitinkite iki šokoladas ištirps ir masė bus vientisa. Nuimkite nuo garų, įmaišykite kavą ir leiskite masei truputį atvėsti.
2.
Kitame inde išplakite kiaušinius su cukrumi. Įberkite miltų, vanilės ekstraktą, žiupsnelį druskos ir išmaišykite.
3.
Šokoladinę masę sumaišykite su kiaušinių mase. Viską sukrėskite į kepimo popieriumi išklotą formą (aš naudojau apvalią 24 cm skersmens).
4.
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35 minutes (iki pyrago viršuje susidarys plutelė).
5.
Iškepusiam pyragui leiskite atvėsti ir sutvirtėti, o tada pjaustykite ir skanaukite!
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Vincentas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital