Šokoladiniai sausainiai be cukraus - nereikia kepti!

AUTORIUS:
Greta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 30
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Šokoladiniai sausainiai be cukraus
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanūs, sveikuoliški sausainukai be cukraus ir jokios orkaitės! Patiks ir mažiems, ir dideliems. Labai skanūs, sveikuoliški sausainukai be cukraus ir jokios orkaitės! Patiks ir mažiems, ir dideliems. Greta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
350 gramų avižinių dribsnių
260 gramų žemės riešutų sviesto
100 gramų kokosų aliejaus
80 gramų migdolų drožlių (ar kitų mėgstamų riešutų)
6 šaukštai medaus
5 šaukštai kakavos (riebios, kokybiškos, nesaldintos)
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Prikaistuvyje ištirpinti riešutų sviestą (naudojau naminį, šiek tiek saldintą medumi) su kokosų aliejumi, vis pamaišant, kol bus vientisa masė. Dėti medų ir iš karto nuimti nuo kaitros, pilti vanilės ekstraktą ir maišyti, kol ištirps medus.
2.
Į dar šiltą masę berti kakavą, druską, migodlų drožles ir avižinius dribsnius. Maišyti, kol viskas tolygiai pasiskirstys.
3.
Kepimo popieriumi iškloti skardą ir ant jos šaukštu dėti avižų masės. Galima formuoti kokosų aliejumi išteptais delnais, kitokiu aliejumi tepti nepatarčiau, nes atsiras pašalinis skonis.
4.
Skardą dėti į šaldytuvą bent kelioms valandoms, o geriau pernakt.
AUTORIUS: Greta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis