1.
Pieną su vandeniu sumaišykite, berkite druskos ir užvirinkite. Kai užvirs, berkite dribsnius ir virkite košę. Likus 1-2 min iki virimo pabaigos įdėkite šakute į tyrelę sutrintą pusę banano.
2.
Kitą pusę banano perpjaukite išilgai į dvi dalis, kurias apvoliokite cukruje ir dėkite kepti į įkaitintą keptuvę su ištirpintu šaukštu sviesto (kaitra vidutinė), kepkite, kol bananas karamelizuosis.
3.
Į išvirtą košę įmaišykite kakavos miltelius, ant viršaus dėkite apkeptas banano puseles ir berkite kapotus riešutus. Riešutus galima prieš tai apskrudinti sausoje keptuvėje, taip bus skaniau, bet nebūtina.
4.
Dekoruokite šokolado gabaliukais, mėtų šakelėmis ir mėgaukitės šokoladiniu, bet ne per daug saldžiu skoniu. Jei mėgstate saldesnes košes, galite įdėti daugiau šokolado ar įberti cukraus tiesiai į košę.