Greitas grikių troškinys su daržovėmis

AUTORIUS:
Laimutė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Grikių troškinys
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanus, taupus - studentiškas patiekalas! Patiks ir tiems, kas ieško idėjų vakarienei be mėsos. Labai skanu įsidėti ir su savimi pietums, skanus net atvėsęs. Labai skanus, taupus - studentiškas patiekalas! Patiks ir tiems, kas ieško idėjų vakarienei be mėsos. Labai skanu įsidėti ir su savimi pietums, skanus net atvėsęs. Laimutė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų grikių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
6 vienetai pievagrybių
3 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
1 šaukštas pomidorų padažo (arba pomidorų pastos)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
500 mililitrų vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais, morką sutarkuoti, o pievagrybius supjaustyti riekelėmis.
2.
Puode įkaitinti aliejų, apkepinti svogūną iki suminkštės. Tuomet sudėti morkas, minutę-dvi pakepinti. Sudėti pievagrybius ir pamaišant pakepinti kelias minutes.
3.
Suberti perplautus grikius, išmaišyti ir minutę pakaitinti. Užpilti vandeniu, pagardinti druska, pipirais ir saldžia paprika bei pomidorų padažu, išmaišyti.
4.
Puodą uždengti, sumažinti kaitrą iki minimalios ir troškinti 15 - 18 minučių.
AUTORIUS: Laimutė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital