1.
Susmulkiname česnaką ir imbierą.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Sudedame sojos kukulius ir kepiname apie 10 -15 min iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Pabarstome smulkintu česnaku ir imbieru. Išjungiame ugnį.
3.
Padažui pievagrybius supjaustome riekelėmis. Česnako skiltelę susmulkiname.
4.
Kitoje keptuvėje ištirpiname sviestą. Sudedame pjaustytus pievagrybius, smulkintą česnako skiltelę ir šiek tiek pakepiname. Supilame sojų grietinėlę, pabarstome druska ir pakaitiname keletą minučių.
5.
Į lėkštę dedame sojų kukulius, apipilame pievagrybių padažu. Šalia dar įsidėjau krūvą salotų: salotų mišinys, agurkas, pomidoras ir apšlaksčiau citrinų sulčių, alyvuogių aliejaus ir klevų sirupo padažu.