Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su varške ir lašiša
AUTORIUS:
Laima
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 5)
Autorius apie receptą:
Greitai ir paprastai paruošiami, labai skanūs užkandžių krepšeliai papuoš bet kurį šventinį stalą. Galima patiekti karštus ir šaltus.
Greitai ir paprastai paruošiami, labai skanūs užkandžių krepšeliai papuoš bet kurį šventinį stalą. Galima patiekti karštus ir šaltus.
Laima
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų
bemielės sluoksniuotos tešlos
250 gramų
varškės
100 gramų
rūkytos lašišos filė
1 vienetas
pomidorų
1 vienetas
kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sluoksniuotą tešlą atšildyti, supjaustyti kvadratėliais ir jais iškloti keksiukų formeles, padarant krepšelius.