Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su krevečių, krabų lazdelių ir salotų įdaru

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su krevečių, krabų lazdelių ir salotų įdaru
Autorius apie receptą: Krepšelių paruošimas yra labai paprastas ir, jei norite, galite improvizuoti su salotų ingredientais - pvz., vietoje krevečių ir tuno naudoti ikrus ar šalto rūkymo lašišą, Krepšelių paruošimas yra labai paprastas ir, jei norite, galite improvizuoti su salotų ingredientais - pvz., vietoje krevečių ir tuno naudoti ikrus ar šalto rūkymo lašišą, naudoti kitas mėgstamas salotų rūšis. Krepšelių papuošimui taip pat galite naudoti po ranka turimas žoleles ir daržoves. Svarbiausia išradingumas! (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
450 gramų bemielės sluoksniuotos tešlos
80 gramų krabų lazdelių
80 gramų krevečių be kevalo (mažų, virtų)
0.5 vieneto iceberg salotų
2 šaukštai konservuotų kukurūzų
2 šaukštai tuno aliejuje
pagal skonį majonezo
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek kvietinių miltų (stalui pabarstyti)
šiek tiek sviesto (formai patepti)
Papuošimui:
1 saujelė vyšninių pomidorų
15 vienetų krevečių be kevalo (mažų, virtų)
Padažui:
1 saujelė petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sluoksniuotą tešlą išimame iš šaldiklio, paliekame kambario temperatūroje 20 minučių. Tada ant miltuoto stalo lengvai iškočiojame. Supjaustome tešlą į 16-18 kvadratėlių.
2.
Keksiukų formą patepame sviestu, į kiekvieną keksiuko formelę įdedame po 1 sluoksniuotos tešlos kvadratėlį, prispaudžiame dugną ir subadome šakute. Į kiekvieno kvadratėlio vidų įberiame stambesnių pupelių, kad kepdama tešla suformuotų krepšelio formą.
3.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 minučių. Po to išimame iš orkaitės, sluoksniuotos tešlos krepšelius išimame iš keksiukų formos, išimame kruopas ir paliekame krepšelius visiškai atvėsti.
4.
Krabų lazdeles ir krevetes susmulkiname. Salotas supjaustome plonais šiaudeliais.
5.
Krabų lazdeles, krevetes, salotas, majonezą, kukurūzus ir tuną sumaišome viename dubenėlyje, pagardiname druska, juodaisiais pipirais.
6.
Salotas sudedame į tešlos krepšelius, papuošiame krevetėmis, pomidorais ir petražolėmis. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital