Sluoksniuotos mielinės tešlos pyragėliai su įvairiais įdarais

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Sluoksniuotos mielinės tešlos pyragėliai su įvairiais įdarais
Sluoksniuotos mielinės tešlos pyragėliai su įvairiais įdarais
Sluoksniuotos mielinės tešlos pyragėliai su įvairiais įdarais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai reikės: sluoksniuota tešla sudaryta iš mielinės ir sviestinės tešlų.
Mielinei tešlai:
350 g kvietinių miltų,
25 g mielių,
35 g sviesto,
Žiupsnelis druskos,
1/2 šaukštelio skysto saldiklio, galima ir cukraus.
Sviestinei tešlai:
150 g šalto sviesto,
50 g kvietinių miltų,
Kvietinių miltų (kočioti).
Įdarui:
"Daktariška" arba "Panerio" dešra,
Rūkytas lydytas sūris.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mielinei tešlai skirtus produktus 10 min. minkykite elektriniu maišikliu. Paskui sudėkite į dubenėlį, apdenkite plėvele ir 3-4 valandas laikykite šaldytuve.
Per tą laiką sviestinei tešlai skirtą sviestą suminkykite su kvietiniais miltais. Iš šio mišinio tarp dviejų pergamentinio popieriaus lakštų iškočiokite 15x20 cm dydžio keturkampį. Jį uždenkite ir dėkite į šaldytuvą.
Iš mielinės tešlos ant miltais pabarstyto stalo arba lentos iškočiokite 20x30 cm dydžio keturkampį. Vienoje mielinės tešlos lakšto pusėje dėkite sviestinės tešlos lakštą ir užklokite kita mielinės tešlos lakšto puse.
Paskui tešlą, pradedant trumpesniais kraštais, sulankstykite trigubai, kad išeitų 20x10 cm dydžio keturkampis. Tešlą įvyniokite į pergamentinį popierių ir 20 min. laikykite šaldytuve. Tešlą išimkite iš šaldytuvo ir vėl iškočiokite 20x30 cm dydžio keturkampį.
Jį vėl sulankstykite trigubai ir dar 20 min. laikykite šaldytuve. Šį procesą kartokite dar kartą.
Sutarkuokite burokine tarka dešrą “šlapenką“ bei rūkytą lydytą sūrį. Sumaišykite.
Suformuokite pyragėlius ir kepkite 220` apie 30-40min, prieš tai pyragėlius patepkite plaktu kiaušiniu. Skanaus.
AUTORIUS: Julija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital