Sluoksniuotas meduolių desertas pagal Iglę Bernotaitytę

AUTORIUS:
Iglė Bernotaitytė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Sluoksniuotas meduolių desertas pagal Iglę Bernotaitytę
Sluoksniuotas meduolių desertas pagal Iglę Bernotaitytę
Sluoksniuotas meduolių desertas pagal Iglę Bernotaitytę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų meduolių (naudojau paprastus arbatinius)
200 gramų grietinės
2 vienetai bananų
pagal poreikį pabarstukų (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Meduolius sutrupinti. Bananus supjaustyti griežinėliais.
2.
Į indelius sluoksniuoti: meduolių trupiniai, ištepti grietine, bananai, vėl trupiniai, vėl grietinė, vėl bananai. Paskutiniai sluoksniai: meduoliai, grietinė ir pabarstukai papuošimui.
3.
Desertus uždengti ir dėti į šaldytuvą pernakt, kad grietinė įsigertų į meduolius ir susijungtų deserto skoniai.
Patarimai:
Paruošite 2 labai dideles ar 4 mažesnes porcijas.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital