Sluoksniuotas duonos užkandis su lašiša

AUTORIUS:
Gabija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Sluoksniuotas duonos užkandis su lašiša
Autorius apie receptą: Skanus, ir labai lengvai pagaminamas! Skanus, ir labai lengvai pagaminamas! Gabija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
16 riekių šviesios forminės duonos
3 vienetai agurkų
2 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
120 gramų šaltai rūkytos lašišos
120 gramų tepamo sūrelio
100 gramų ikrų
0.5 stiklinės majonezo
6 vienetai svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Lašišą supjaustyti nedideliais gabalėliais. Svogūnų laiškus smulkiai sukapoti. Kubeliais supjaustyti agurkus (vieną supjaustyti griežinėliais). Kiaušinius supjaustyti pailgomis riekelėmis.
2.
Nupjaustome sumuštinių duonos riekelių pluteles.
3.
Keturias riekeles sudėti į lėkštę, kurioje tieksime, vieną priekitos, suformuojant kvadratą. Aptepti majonezo
4.
Ant majonezo sluoksnio dėti lašišos, svogūnų laiškų. Vėl dėti duonos riekeles, aptepti sūreliu. Vėl dėti lašišos, pabarstyti ikrais. Pabarstyti agurkais.
5.
Vėl išdėlioti duonos riekels, tepti majonezu, dėti lašišos, ikrų, svogūnų laiškų, agurko.
6.
Dėti ketvirtą duonos sluoksnį. Viršų ir šonus aptepti likusiu sūreliu, sumaišytu su majonezu.
7.
Uždėjus ketvirtą duonos sluoksnį jį ištepame sūriu sumaišytu su majonezu. Taip pat aptepame pyrago šonus. Ant pyrago viršaus dedame kiaušinius, sudedame likusius ikrus, svogūnų laiškus, pyrago šonus papuošiame agurko griežinėliais.
8.
Paliekame 1 valandą pastovėti šaldytuve.
AUTORIUS: Gabija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital