Autorius apie receptą:
Labai paprasta pagaminti. Šauni į orkaitę ir viskas, o jau skanumas! Kam norisi dar stipresnio skonio, vietoje vandens galite naudoti sultinį.
Labai paprasta pagaminti. Šauni į orkaitę ir viskas, o jau skanumas! Kam norisi dar stipresnio skonio, vietoje vandens galite naudoti sultinį.
Galina
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Veršieną supjaustome nedideliais gabaliukais ir subarstę prieskoniais palaikome apie 30 min. Apkepiname mėsą keptuvėje ir sudedame į troškinimo indą. Toliau apkepiname morkas su svogūnais ir sudedame ant mėsos. Uždedame pomidorų padažą, supilame nuplautus ryžius ir užpilame verdančio vandenio tiek, kad per du pirštus būtų virš ryžių. Šauname į iki 180 laipsnų įkaitintą orkaitę, po pusės valandos į ryžius susmaigstome česnako skilteles ir dar apie pusę valandos patroškiname.
Skanaus.
Šaunus receptas . Paprasta,greita ir skanu .
ATSAKYTI
Ed
2010-03-10 05:51
Jei desit pomidoru padazo,tai sugadinsit plova - bus ne plovas, o ryziu kose su keciupu.Geriau, jei jau labai norisi to pomidoriskumo, nuplikyt tikra pomidora, supjaustyt gabalaiciais ir apkepint kartu su morkom. Beje, jei norit tikro plovo, o ne koses, neuzmirskit daug kartu nuplaut ryziu, kol vanduo taps skaidrus - taip atsikratysite nereikalingo krakmolo, ir ryziai
pataps birus, birus... Ir kario, neuzmirskit kario - tada valgysit tikra uzbekiska plova!
ATSAKYTI
Strode
2009-10-14 13:46
atrodo nepaprastai skaniai :razz: lekiu gaminti :)
ATSAKYTI