Skanus moliūgų pyragas

AUTORIUS:
Vaida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
Moliūgų pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g moliūgų
 3 kiaušinių
300 g miltų
300 g cukraus
2 šaukštų aliejus
2 šaukštųi graikiškų  riešutų
1 pakelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:

Moliūgo minkštimą sutarkuoti burokine tarka ir sudėti į dubenį. Tada kartu įmušti kiaušinius, supilti cukrų, aliejų ir išmaišykite. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, riešutais ir sumaišyti viską kartu su moliūgo mase. Sudėkite masę į kepimo formą ir kepkite 180°C temp. apie 45 minutes.
  

AUTORIUS: Vaida
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (16)
Jurga
2020-10-18 09:53
Labai skanus pyragas!!! ATSAKYTI
Laura
2020-11-16 18:04
ar miltų dęjote 300g ar mažiau?
ATSAKYTI
Monika
2020-10-12 15:33
Labai skanus pyragas ka tik iškėpiau toks lengvas šlapias ir purus aš tik kepiau ne 40 min o 30 paskui išjungus orkaite palikau dar 30 min kad atvestu , tada pyragas bus purus ir nesukris ir vietoj paprastojo cukraus dėjau rudaji tada nebus toks saldus , mano vaikams labai patiko šį recpta visada naudosiu ATSAKYTI
Jovita
2020-09-08 19:48
Kepiau pirma kartą ir gavosi tobulai, sutarkavau puse normalaus moliūgo, tik ne 300 gr cukraus o 200 dėjau ,vanilinio cukraus truputi, ir visą pakiuka kepimo miltelių. Orkairė elektrinė pajungiau vidurį kepimo ventiletorių,Iškilo nemažai, drėgnas vyrui patiko ;) ATSAKYTI
Regina
2020-02-02 18:39
Labai skanus ir drėgnas pyragas, kepimo miltelių dedu du šauštelius, kepu jau ne pirmą kartą. ATSAKYTI
Regina
2019-12-21 17:36
Pasakiško skonio pyragas, tik kepimo miltelių dedu du šaukštelius. ATSAKYTI
Ernesta
2019-11-03 16:38
Laukiu kol iškeps☺️. Bet manau autorė suklydo rašydama, kad kepimo miltelių reikia dėti visą pakelį ATSAKYTI
RŪTA
2019-11-03 13:41
Tikrai visas pekelis kepimo milteliu? ATSAKYTI
Dange
2019-11-06 17:22
As dejau sauksteli kepimo milteliu, nes visas pakelis buvo per daug labai jautesi kepimo milteliai
ATSAKYTI
Opa
2019-09-18 19:21
Cukraus per daug.... ATSAKYTI
Sonata Van
2018-08-27 16:47
Pyragas gavosi nuostabiai,kepiau dvi dienas iš eilės ir iš dvigubos porcijos ATSAKYTI
Jolita
2017-11-05 20:20
Puikus receptas, labai lengvas ir skanus pyragas! ATSAKYTI
Loreta
2016-12-04 19:11
O as dariau pagal recepta ir kietas nesigavo. Cia gal nuo moliugo rusies ir sviezumo gali priklausyti ir dar nuo kepimo trukmes irgi. Man labai skanus sis pyragas pavyko :) ATSAKYTI
Ieva
2016-12-03 21:19
Per daug miltu. Pyragas gaunasi per kietas.
Ant pyrago labai tinka glaistas is grietines, cukraus ir citrinos sulciu. ATSAKYTI
Viktorija
2018-10-28 17:14
Man atsitiko tas pats, gavosi gana sausas, kietas ir jaučiasi, kad per daug miltų.. ATSAKYTI
Justina
2016-08-11 10:28
Labai dekoju už šį recepta labai skaniai išejo piragas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital