Skanūs kibinai

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 9
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Skanūs kibinai
Skanūs kibinai
Skanūs kibinai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
1250 gramų miltų
500 gramų sviesto
5 vienetai kiaušinių
500 gramų grietinės
500 gramų kiaulienos ( malta)
2 galvos svogūnų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Į dubenį sutarkuokite sviestą, supilkite persijotus miltus ir tol trupinkit sviestą maišydami su miltais, kol gausis smulkūs trupinėliai. Vėliau po truputį dėkite grietinę ir įmuškite kiaušinius bei įberkite druskos. Viską gerai sumaišykite, įdėkite į šaldytuvą ir palikite porai valandų. Ruošiame įdarą. Kiaulieną kiek galima smulkiau supjaustykit, arba permalkite mėsmalę per stambų sietelį. Įmaišykit susmulkintą kvadratėliais svogūną, įberkite druskos ir pipirų, gerai išmaišykite. Tešlą padalinkit į nedidelius gabalėlius, iškočiokite 3-4 mm storumo apskritimus. Į tešlos apskritimą įdėkite šaukštą mėsos įdaro ir pirštais užspauskite,o po to užsukite kasite kraštus. Ant skardos patieskite kepimo popierių, ant jo sudėkite kibinus, patepkite kiaušiniu. Kepkite 200°C temp. orkaitėje apie 50 min.

Skanaus.
AUTORIUS: Julija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital