Skanėstai iš Prancūzijos

AUTORIUS:
Rimantė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Skanėstai iš Prancūzijos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
120 g miltų
100 g margarino VILNIUS kepiniams
1 žiupsnelis cukraus
1 žiupsnelis druskos
200 ml vandens
3 kiaušiniai
Kremui:
6 kiaušinių trynių
50 g krakmolo
500 ml pieno
140 g cukraus
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešlos gaminimas: Supilkite vandenį į puodą, sudėkite margariną, druską ir cukrų. Užvirkite. Kai užvirs sumažinkite ugnį. Nuolat maišant beriame miltus. Maišome ir kaitiname ant ugnies, kol tešla nebelimpa prie puodo sienelių. Puodą nuimame nuo ugnies, o tešlą išimame į kitą dubenį. Tešlai leidžiame atvėsti ir mušame kiaušinius. Gerai išminkome. Tešlą sudedame į maišelį ir galiuką prakirpę ant paruoštos kepimo skardos formuojame pyragėlius. Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 35 minutes (arba iki įgaus auksinę rudą spalvą). Padidėja pyragėliai ne iš karto, po 15-20 minučių. Iškart po kepimo pyragėlius įduriame šakute arba padarome tris skylutes. Kremo gaminimas: Sumaišykite trynius su krakmolu, supilkite pieną, kuris reikalingas kremui. Viską supilame į keptuvę ar puodą, pridedame cukraus, vanilės ir užviriname. Kai užverda, nukeliame nuo ugnies ir maišome dar 5 minutes, kol pravėsta. Kremą pilame ant iškepusių pyragėlių. Labai skanu :)
AUTORIUS: Rimantė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital