Serbentų sausainiai

AUTORIUS:
Rita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Serbentų sausainiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
175 g neriebios trintos varškės
6 šaukštai pieno
6 šaukštai augalinio aliejaus, be kvapo
75 g cukraus
1 kiaušinis
žiupsnelis druskos
300-320 g miltų
1 a. š. vanilinio cukraus
1 a. š. kepimo miltelių
Įdarui:
50 g margarino VILNIUS kepiniams
2 šaukštai cukraus
150 g serbentų
migdolų ar kokoso apibarstymui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplauname uogas ir pašaliname kotelius (jei serbentai buvo sušaldyti, atšildykite). Sudedame visus tešlos ingredientus ir sumaišome maišytuvu, jei reikia įdedame daugiau miltų. Išmaišytą tešlą padaliname į 8 dalis, padarome paplotėlius ir sudedame ant kepimo popieriaus. Ant kiekvieno paplotėlio dedame margarino, padaliname uogas ir pabarstome viršų cukrumi bei plonomis migdolų skiltelėmis. Kepame 175 laipsnių temperatūroje 15-20 min.
AUTORIUS: Rita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital