Margariną išsukite su cukrumi, kol nebeliks cukraus kruopelių.
Į margarino ir cukraus masę įmuškite kiaušinį ir gerai išplakite, kad masė taptų vientisa. Jei kiaušiniai maži, muškite du.
Į turimą masę įberkite vanilinį cukrų, druską ir miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišykite, kad nebeliktų miltų gumulėlių.
Šokoladą susmulkinkite, kad gautųsi nedideli gabalėliai, ir atsargiai įmaišykite į turimą tešlą.
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir dviejų šaukštelių pagalba formuokite sausainius. Sausainius dėkite kelių centimetrų atstumu, nes kepant sausainiai išsiplės.
Sausainius kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių. Kepkite apie 10-14 minučių, kai sausainių kraštai paruduos, ištraukite iš orkaitės ir atvėsinkite.
Skanaus!