Šaltiena su žirneliais

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Šaltiena su žirneliais
Autorius apie receptą: Noriu pasidalinti savo geriausiu receptu! Noriu pasidalinti savo geriausiu receptu! Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
2 kilogramai kiaulienos karkos
3 vienetai kiaulės kojų
2 vienetai morkų
1 vienetas salierių
1 vienetas svogūnų
100 gramų konservuotų žirnelių
4 skiltelės česnako
2 vienetai lauro lapų
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaulieną užpilkite vandeniu ir užkaiskite. Kai užvirs, pakeiskite vandenį. Vėl užkaiskite ir virkite ant lėtos ugnies 4–5 valandas.
2.
Morkas, salierą, svogūną, česnaką supjaustykite.
3.
Sudėkite pjaustytas daržoves ir virkite, kol mėsa atšoks nuo kaulų. Baigiant virti įberkite druskos, pipirų bei lauro lapų.
4.
Sultinį perkoškite. Kaulus išrinkite, o mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais.
5.
Į sultinį įspauskite česnaką.
6.
Ant formos paskirstykite žirnelius, ant jų pjaustytą mėsą. Užpilkite sultiniu. Šaltieną dėkite į šaldytuvą, palikite stingti.
7.
Patiekite su citrina.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital