Saldžių bulvių užkandėlės su silke

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Saldžių bulvių užkandėlės su silke
Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijos
Saldžių bulvių užkandėlės su silke
Saldžių bulvių užkandėlės su silke
Saldžių bulvių užkandėlės su silke
Saldžių bulvių užkandėlės su silke
Saldžių bulvių užkandėlės su silke
Saldžių bulvių užkandėlės su silke
Saldžių bulvių užkandėlės su silke
Autorius apie receptą: Šios užkandėlės yra ne tik greitai pagaminamos ir žaviai atrodančios, bet ir labai maistingos. Jei saldžias bulves pjaustysite apskritimais, paruošite šventiniam stalui ar Šios užkandėlės yra ne tik greitai pagaminamos ir žaviai atrodančios, bet ir labai maistingos. Jei saldžias bulves pjaustysite apskritimais, paruošite šventiniam stalui ar vakarui su draugais tinkamas vieno kąsnio užkandėles, o jei pjausite išilgai, bus puiki beglitimė sumuštinio alternatyva. Tad mažiau kalbų, daugiau darbų, pradedam! (...daugiau) Dovilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai saldžiųjų bulvių
3 vienetai avokadų
2 vienetai silkių filė (naudojau ZIGMAS silkių filė be aliejaus su žolelėmis)
1 šaukštelis kario prieskonių
1 šaukštelis rūkytos paprikos miltelių (arba saldžios paprikos)
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Batatus nulupame ir supjaustome daugmaž 0.5 cm storio riekelėmis (galima pjaustyti tiek apskritimais, tiek pailgomis riekelėmis).
2.
Riekeles iš abiejų pusių patepame aliejumi, pabarstome druska ir prieskoniais. Kepame iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių (iki suminkštės).
3.
Silkę ir avokadus supjaustome riekelėmis.
4.
Ant saldžių bulvių gabalėlių dedame avokado riekeles, ant viršaus - silkės gabalėlius. Galima pabarstyti maltais pipirais. Jei norisi gurmaniškiau, galima apšlakstyti tirštu balzaminiu actu.
RECEPTO DRAUGAS:
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Eva
2021-12-23 12:23
Bet avokadas pajuoduos :/ ATSAKYTI
Dovilė
2021-12-23 12:38
Jei norite laikyti užkandėlės ant stalo kiek ilgiau, avokadą apšlakstykite citrinų sultimis. Bet tikrai taip, šios užkandėlės skirtos greitam suvalgymui, geriausia sluoksniuoti prieš patiekiant. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital