Saldžių bulvių apkepas su česnakiniu sviestu

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Saldžių bulvių apkepas su česnakiniu sviestu
Saldžių bulvių apkepas su česnakiniu sviestu
Saldžių bulvių apkepas su česnakiniu sviestu
Autorius apie receptą: Puikus patiekalas vakarienei, taip pat kaip garnyras. Puikus patiekalas vakarienei, taip pat kaip garnyras. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai saldžiųjų bulvių
50 gramų kietojo sūrio (tarkuoto)
30 gramų sviesto
3 skiltelės česnako (smulkinto)
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį prieskoninių žolelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves nuskusti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Suberti prieskonius ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi. Išmaišyti. Sudėti į kepimo formą.
2.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 min, kol bulvės gražiai iškeps.
3.
Sviestą išlydyti ir sudėti smulkintą česnaką.
4.
Ant iškeptų bulvių supilti česnakinį sviestą. Apibarstyti kietuoju sūriu.
5.
Jeigu sūrio neturite, labai skanu valgyti su kremine varške su žalumynais!
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital