Saldus pyragas su aguonom

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
 Saldus pyragas su aguonom
 Saldus pyragas su aguonom
 Saldus pyragas su aguonom
 Saldus pyragas su aguonom
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 arb. šaukšt. cukraus;
1 kiaušinis;
1 didelis šaukštas pieno;
200 gr sviesto arba kepimui skirto margarino;
2 arb. šaukšt. kepimo miltelių;
0,5 – 1 stiklinė aguonų;
50 gr kokoso drožlių;
1 indelis kondensuoto pieno;
kvietinių ir kukurūzų miltų mišinys. Galima vienų kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išsukame cukrų, kiaušinį, pieną ir kepimo miltelius. Supilame ištirpintą ir šiek tiek atvėsintą sviestą, suberiame aguonas. Dedame miltų tiek, kad neliptų prie rankų, būtų tešla ne sausoka, bet ir nebyrėtų į gabalėlius. Tešlą padaliname į du gabalėlius ir dedame į šaldytuvą 2 valandom. Po to gabalėlius sutarkuoti burokine tarka ir kepti trupinius orkaitėje apie 15 minučių, kol gražiai pagels. Kondensuotą pieną paviriname, sumaišome su kokoso drožlėmis ir šiek tiek atvėsintą jį užpilame ant trupinių. Labai gerai maišome. Dedame viską į norimą formą ir stipriai suslegiame, kad nepasidarytų oro tarpų, kad pyragas nesutrupėtų. Paliekame šaldytuve per naktį. Skanaus! Receptas atsiųstas konkursui
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital