Saldus cukinijų ir varškės apkepas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Saldus cukinijų ir varškės apkepas
Saldus cukinijų ir varškės apkepas
Saldus cukinijų ir varškės apkepas
Autorius apie receptą: Cukinija valdo ir niekam neužleidžia savo pozicijų. Na negaliu nieko padaryti mėgstu aš tą cukiniją. Man ji tinka visur, prie visko ir su viskuo. Ir sriuba skani, ir garnyras puikus, Cukinija valdo ir niekam neužleidžia savo pozicijų. Na negaliu nieko padaryti mėgstu aš tą cukiniją. Man ji tinka visur, prie visko ir su viskuo. Ir sriuba skani, ir garnyras puikus, ir į kepinius tinka. Raskite dar kitą tokią universalią daržovę. Receptą radau Nidosreceptai.lt svetainėje . (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų varškės
500 gramų cukinijų (1 jaunos)
3 vienetai kiaušinių
125 mililitrai kefyro
0.5 stiklinės razinų
3 šaukštai avižų sėlenų
2 šaukštai rudojo cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
0.5 šaukštelio druskos
šiek tiek sviesto (formai patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Cukiniją sutarkuojame burokine tarka ir leidžiame nusivarvėti. Nuspaudžiame.
2.
Išplakame kiaušinius su cukrumi, kol masė pabals. Įmaišome varškę, druską, vanilinį cukrų. Masę gerai išsukame. Supilame kefyrą, sudedame avižų sėlenas, nuplautas razinas, nuspaustas cukinijas. Išmaišome. Viską supilame į sviestu pateptą kepimo indą.
3.
Kepame įkaitintoje iki 180 C laipsnių orkaitėje 50 – 60 min.
4.
Valgome su jogurtu ar grietine ir daug šviežių uogų šalia.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital