Orkaitę įkaitinkite iki 175°C temperatūros. Pakepinkite migdolus orkaitėje apie 10 minučių.
Šafranus išmirkykite karštame vandenyje. Atskirai sumaišykite sviestą su cukrumi ir po vieną įmaišykite kiaušinius. Po to sudėkite išmirkytus šafranus.
Gerai išmaišykite miltus su vaniliniu cukrumi ir kepimo milteliais. Sausus ingredientus supilkite į prieš tai paruoštą skystą masę. Suberkite migdolus. Gautą tešlą suvyniokite į tris ilgus ritinius ir sudėkite į kepimo indą.
Orkaitėje kepkite apie 30 minučių. Išėmę ritinius supjaustykite 5 cm ilgio gabaliukais. Orkaitės temperatūrą sumažinkite iki 100°C. Kepkite apie 15 minučių.
Kai iškeps, išjunkite orkaitę ir palikite sausainius išdžiūti.
Iškepėme ~60 vnt.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)