Traškūs ryžių kroketai orkaitėje su kumpio ir sūrio įdaru

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Ryžių kotletai kroketai orkaitėje
Autorius apie receptą: Siūlau daugiau laiko praleisti virtuvėje bei išbandyti visokių naujovių. Ypatingai savaitgaliais. O čia dar ne visiems žinomas patiekalas - arancini arba kitaip - ryžių Siūlau daugiau laiko praleisti virtuvėje bei išbandyti visokių naujovių. Ypatingai savaitgaliais. O čia dar ne visiems žinomas patiekalas - arancini arba kitaip - ryžių kroketai. Arancini - tai tipiškas išališkas gatvės maistas, kilęs iš Sicilijos ir ten labai populiarus. (...daugiau) Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų ryžių
130 gramų maltų džiūvėsėlių
100 gramų rūkyto kumpio
100 gramų fermentinio sūrio
3 vienetai kiaušinių
šiek tiek alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Išvirti ryžius ir atvėsinti. Ryžius virti lipniai, prieš verdant neišplauti krakmolo iš ryžių.
2.
Kumpį ir sūrį sutarkuoti, išmaišyti.
3.
Delne iš ryžių formuoti plonus paplotėlius, į vidurį dėti įdaro, paplotėlio kraštus užspausti, formuoti kamuoliuką ar cepelino formos kroketą. Paplotėlius formuoti drėgnomis rankomis, kad ryžiai geriau suliptų.
4.
Kroketą pamirkyti kiaušinio plakinyje, apvolioti džiūvėsėliuose. Dėti ant kepimo popieriumi išklotos skaros, apšlakstyti aliejumi.
5.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 - 25 minutes, kol įgaus auksinę spalvą. Patiekite su mėgstamu padažu. Skanaus!
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital