Traškūs ryžių kroketai orkaitėje su kumpio ir sūrio įdaru
AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 6)
Autorius apie receptą:
Siūlau daugiau laiko praleisti virtuvėje bei išbandyti visokių naujovių. Ypatingai savaitgaliais. O čia dar ne visiems žinomas patiekalas - arancini arba kitaip - ryžių
Siūlau daugiau laiko praleisti virtuvėje bei išbandyti visokių naujovių. Ypatingai savaitgaliais. O čia dar ne visiems žinomas patiekalas - arancini arba kitaip - ryžių kroketai. Arancini - tai tipiškas išališkas gatvės maistas, kilęs iš Sicilijos ir ten labai populiarus.
(...daugiau)(...mažiau)
Justyna
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų
ryžių
130 gramų
maltų džiūvėsėlių
100 gramų
rūkyto kumpio
100 gramų
fermentinio sūrio
3 vienetai
kiaušinių
šiek tiek
alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Išvirti ryžius ir atvėsinti. Ryžius virti lipniai, prieš verdant neišplauti krakmolo iš ryžių.
2.
Kumpį ir sūrį sutarkuoti, išmaišyti.
3.
Delne iš ryžių formuoti plonus paplotėlius, į vidurį dėti įdaro, paplotėlio kraštus užspausti, formuoti kamuoliuką ar cepelino formos kroketą. Paplotėlius formuoti drėgnomis rankomis, kad ryžiai geriau suliptų.