Rudens dvelksmas (daržovių sriuba)

AUTORIUS:
Monika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Rudens dvelksmas  (daržovių sriuba)
Autorius apie receptą: Ryškaus skonio sriuba iš pomidorų, morkų ir moliūgų. Ryškaus skonio sriuba iš pomidorų, morkų ir moliūgų. Monika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
600 gramų sviestinio moliūgo
500 gramų morkų
400 gramų pomidorų
200 gramų svogūnų
2 gramai kario
50 gramų salierių
40 gramų česnako
5 gramai druskos
2 gramai džiovinto raudonėlio
1 gramas maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
40 gramų ghee sviesto
Patiekiant:
30 gramų alyvuogių aliejaus
15 gramų petražolių (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Svogūnus, česnaką ir salierą supjaustyti nedideliais kubeliais. Pomidorus, moliūgą, morkas supjaustyti gabalėliais.
2.
Puode ištirpinti sviestą. Dėti svogūnus, česnakus, salierą. Jiems apkepus (negailėti apskrudinti), dėti pomidorus, moliūgus ir morkas, berti prieskonius, dar pakepti apie 5 minutes. Tada pilti vieną litrą verdančio vandens ir pavirti kartais pamaišant apie 25 minutes.
3.
Sutrinti smulkintuvu ir geriausiai sriubą dar perkošti per sietą, kad neliktų jokių pomidorų sėklų ir t.t.
4.
Patiekti su alyvuogių aliejumi ir petražolėmis. Siūlau išsikepti mielinių bandelių su sūriu, kaip padariau aš, arba skanauti su mėgstama duonele.
AUTORIUS: Monika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital