Rudeniniai bulvių virtinukai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Rudeniniai bulvių virtinukai
Rudeniniai bulvių virtinukai
Rudeniniai bulvių virtinukai
Rudeniniai bulvių virtinukai
Rudeniniai bulvių virtinukai
Rudeniniai bulvių virtinukai
Rudeniniai bulvių virtinukai
Rudeniniai bulvių virtinukai
Rudeniniai bulvių virtinukai
Rudeniniai bulvių virtinukai
Autorius apie receptą: Labai paprasti, tačiau be galo skanūs virtinukai, kuriuos skanu pateikti su šlakeliu aliejaus, kuriame kepė, grietine ar kitu mėgstamu padažu.
Labai paprasti, tačiau be galo skanūs virtinukai, kuriuos skanu pateikti su šlakeliu aliejaus, kuriame kepė, grietine ar kitu mėgstamu padažu.
Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
550 gramų saldžiųjų bulvių (apytikriai, virtos)
500 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
80 gramų maskarponės sūrio
1.5 šaukštelio druskos
Padažui:
80 gramų sviesto
1 šaukštas aliejaus
1 skiltelė česnako
pagal skonį rozmarinų šakelių
pagal skonį aitriųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Virtas saldžias bulves nulupti, dėti į dubenį ir sutrinti šakute.
2.
Į saldžiųjų bulvių masę berti druską, dėti maskarponės sūrį ir berti dalį miltų. Miltų visų gali neprireikti, tad iš karto visų nesuberkite. Tešla turi būti lipnoka, bet suformuotas kamuoliukas turi laikyti formą, nesklisti į šonus.
3.
Stalviršį gausiai pabarstyti miltais, iš paruoštos masės suformuoti norimus virtinius. Jei norite imituoti moliūgo formą, kaip, kad dariau aš, dantų krapštuku galima padaryti įspaudus, viršuje įsmeigti rozmarino.
4.
Suformuotus virtinius sudėti ant gausiai miltuoto padėklo, dėti į šaldytuvą ir palikti pusvalandžiui.
5.
Į puodą pilti vandenį, berti druskos, užvirti, sudėti virtinius ir virti apie 10 minučių. Jei formuojate mažus vieno kąsnio dydžio virtinius, virti užtektų apie 2-4 minutes.
6.
Padažui į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, dėti sviestą, ištirpinti, berti smulkinta česnaką ir rozmarinus, aitriuosius pipirus, berti druską. Viską maišant pakepinti ant nestiprios kaitros kelias minutes.
7.
Į keptuvę su padažu sudėti išvirtus virtinius ir kepti apie 5 - 10 minučių, kad apačia apskrustų. Viršų palaistyti aliejumi.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital