Risotto su džiovintais baravykais

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Risotto su džiovintais baravykais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 saujelė džiovintų baravykų
2 šaukštai aliejaus
1-2 skiltelės česnako
200 g arborio ar carnaroli ryžių
150 ml balto vyno
1,5 l vandens
1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
1 šaukštas petražolių
1 šaukštas sviesto
Druska
Pipirai
50 g Parmezano sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į puodą dėti šaukštą sviesto ir smulkintą česnaką. Pakepinti, tada sudėti džiovintus bei išmirkytus baravykus, suberti ryžius ir likusį aliejų, išmaišyti ir apkepti 2 minutes. Ant viršaus pilti vyną ir kepti dar 2 minutes. Po 4 minučių ryžius užpilti sultiniu, išmaišyti ir virti tol, kol sultinio beveik nelieka. Ugnį sumažinti ir berti petražoles, druskos ir pipirų. Išmaišyti ir dar pakaitinti apie 3-4 minutes. Patiekiant dėti risotto į lėkštę ir pabarstyti tarkuotu parmezano sūriu. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital