Riešutų ir karamelės sausainiai

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 30
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Riešutų ir karamelės sausainiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
Tešlai:
150 gramų miltų
125 gramai sviesto (kambario temperatūros)
60 gramų cukraus pudros (naudojome Dansukker)
1 vienetas kiaušinių baltymų
2 šaukšteliai dansukker vanilinio cukraus su natūralia vanile
2 žiupsneliai druskos
Įdarui:
30 gramų migdolų (smulkintų)
20 gramų sviesto
1.5 šaukšto dansukker rudojo drėgnojo cukraus farinas
1 šaukštas cukraus sirupo (naudojome Dansukker)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Suplakite sviestą, cukraus miltelius, vanilinį cukrų su natūralia vanile ir druską. Supilkite kiaušinio baltymą, suberkite miltus ir plakite, kol gausite vientisą tešlą.
2.
Tešlą padalykite į dvi dalis, kurių kiekvieną iškočiokite į maždaug 2 cm storio gabalus. Plonai paskleiskite tešlą ant kepimo popieriaus ir viduryje per visą ilgį padarykite griovelį įdarui. Padėkite į šaldytuvą, kol ruošite įdarą.
3.
Ištirpinkite visas įdaro sudedamąsias dalis prikaistuvyje ant mažos ugnies. Mišinį supilkite ant silikoninio kepimo kilimėlio arba aliejumi ištepto kepimo popieriaus. Leiskite ataušti.
4.
Iš įdaro suformuokite dvi „dešreles“ ir sudėkite į griovelius.
5.
Sausainius kepkite 8–10 min iki 190 °C įkaitintoje orkaitėje. Ištraukite iš orkaitės ir iš karto supjaustykite gabalėliais. Leiskite ataušti.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital