Raugintų kopūstų ir antienos troškinys su medumi ir razinomis

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Raugintų kopūstų ir antienos troškinys su medumi ir razinomis
Autorius apie receptą: Troškinys tai visada gardu, sotu ir lengvai pagaminama... Puikus pasirinkimas sekmadienio pietums, kai namuose prie stalo susirenka visa didelė šeima. Troškinys tai visada gardu, sotu ir lengvai pagaminama... Puikus pasirinkimas sekmadienio pietums, kai namuose prie stalo susirenka visa didelė šeima. Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas raugintų kopūstų
400 gramų antienos (troškinimui, gabalėlių)
200 gramų marinuotų kelmučių
2 vienetai svogūnų
100 gramų razinų
3 skiltelės česnako
2 šaukštai medaus
1 šaukštas kumino
1 šaukštas cukraus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Mėsą pabarstome druska bei pipirais.
2.
Nuo kopūstų nupilkite skystį. Suberkite į kopūstus cukrų, gerai permaišykite.
3.
Svogūną ir česnaką supjaustome kubeliais ir apkepiname keptuvėje su aliejumi. Kai svogūnai suminkštės, dedame antieną, pakepiname kelias minutes. Tada dedame raugintus kopūstus, kelmučius, garstyčias ir razinas, beriame kuminą ir pagal skonį druskos bei pipirų. Viską troškiname po dangčiu apie 20-30 min. Troškinimo pabaigoje įdėkite medaus, uždenkite dangtį ir dar 5 min palaikykite ant vidutinės kaitros.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital