Rauginti burokėliai su ruginiais miltais ir kmynais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Rauginti burokėliai su ruginiais miltais ir kmynais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Burokėliai, 10 kilogramų
Ruginiai miltai, 100 gramų
Kmynai, 0.5 šaukštelio
Vanduo, 8 litrai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dešimčiai kilogramų burokėlių (burokėliai turi būti nuplauti ir nulupti) imama 100 g ruginių miltų, puse arbatinio šaukštelio kmynų, 8 l vandens. Šakniavaisiai dedami į statinaitę, kiekviena eilė apibarstoma kmynais, užpilama šaltu vandeniu. Tada su šiltu vandeniu išmaišomi miltai ir supilami į statinaitę. Po to uždengiama audiniu, pridengiama dangčiu, prispaudžiama svarmeniu ir dvi savaites laikoma kambario temperatūroje.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Dovilė
2020-11-30 16:28
Ar tikrai nereikia druskos? ATSAKYTI
Nijole
2018-06-27 12:33
Ar galima taip rauginti stiklainiuose? ATSAKYTI
Algirdas
2020-10-17 12:28
Galima. Aš taip ir darau. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital