Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
12 lapų | raudongūžių kopūstų | |
Marinatui: | ||
2 litrai | vandens | |
0.5 stiklinės | vyno acto | |
2 šaukštai | cukraus | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Įdarui: | ||
200 mililitrų | grikių (mirkytų per naktį) | |
200 mililitrų | bolivinių balandų (mirkytų per naktį) | |
300 mililitrų | daržovių sultinio | |
8 vienetai | rudųjų pievagrybių (arba kitų grybų) | |
2 vienetai | svogūnų | |
1 vienetas | morkų (tarkuotos) | |
2 šaukštai | aliejaus | |
1 skiltelė | česnako | |
1 šaukštas | provanso žolelių | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų |