Pyragėliai su kopūstais (be mielių ir kepimo miltelių) 

AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Pyragėliai su kopūstais (be mielių ir kepimo miltelių) 
Autorius apie receptą: Minkšti ir labai skanūs pyragėliai. Labai gera ir greitai padaroma tešla, pyragaičiai išlieka minkštučiai net po kelių dienų. Minkšti ir labai skanūs pyragėliai. Labai gera ir greitai padaroma tešla, pyragaičiai išlieka minkštučiai net po kelių dienų. Jurgitos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
Tešlai:
250 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
250 gramų grietinės (10-12% riebumo)
150 gramų sviesto (šalto)
1 šaukštas cukraus
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
0.5 vieneto kopūstų (nedielio)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
pagal skonį kario
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių (arba 3 šaukštų pieno pieno)
Pabarstymui:
pagal poreikį sezamo sėklų (arba aguonų, riešutų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Tešlai į dubenį berti miltus, druską, cukrų ir permaišyti.
2.
Smulkiai supjaustyti arba su burokine tarka sutarkuoti sviestą ir dėti į dubenį su miltais. Trinti rankomis iki kol masė pavirs į drėgnus trupinius.
3.
Sudėti grietinę, užminkyti tešlą. Jei tešla limpa prie rankų, įberti truputį miltų, bet nepadauginkite. Tešla turi būti elastinga. Paruoštą tešlą dėti 30 minučių į šaldytuvą.
4.
Įdarui smulkiai supjaustyti svogūną, kopūstą. Morką sutarkuoti. Į keptuvę pilti aliejaus, įkaitinti. Sudėti svogūną, kopūstą, morką ir patroškinti apie 10 minučių, berti kario prieskonių, druskos, pipirų ir išmaišyti.
5.
Tešlą padalinti į 20 lygių dalių ir formuoti rutuliukus. Rutuliuką po vieną ištampyti iki plokščio gabalėlio, per vidurį dėti paruošto įdaro ir užlenkti kraštelius, gerai sutvirtinti. Viršų aptepti plaktu kiaušiniu arba pienu, pabarstyti sezamo sėklomis.
6.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi. Sudėti paruoštus pyragėlius.
7.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 minučių arba kol viršus gražiai apskrunda.
Patarimai:
Pyragėlių dydis gali būti reguliuojamas pagal norus, taip pat galima formuoti pyragaičius be kaselės.
Įdarui galima dėti ir kitų daržovių. Pavyzdžiui pievagrybių, dėti tik kopūstus ar ką tik norite.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital