Pyragas "Draugystė"

AUTORIUS:
Žilvinas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Pyragas "Draugystė"
Autorius apie receptą: Pats tobuliausias žiemos derinys, kai norisi skanaus, lengvai pagaminamo pyrago. Pats tobuliausias žiemos derinys, kai norisi skanaus, lengvai pagaminamo pyrago. Žilvinas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų varškės 9%
2 vienetai kiaušinių
pagal poreikį uogienės
40 gramų cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Tešlai:
300 gramų kvietinių miltų
75 gramai sviesto (šalto)
75 gramai cukraus
1 vienetas kiaušinių
1.5 šaukšto grietinės
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai miltus sumaišome su kepimo milteliais.
2.
Šaltą sviestą išsukame su cukrumi, tada įmušame kiaušinį, įmaišome grietinę. Beriame miltus su kepimo milteliais, suminkome tešlą.
3.
Padaliname tešlą į 2 dalis, vieną dalį palikdami truputį didesnę. Mažesnę dalį dedame į šaldytuvą.
4.
Didesnę dalį iškočiojame, dedame į formą išklotą kepimo popieriumi, padarome neaukštus kraštelius.
5.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, kol gražiai pagelsta. Iškeptą pagrindą paliekame atvėsti.
6.
Kol vėsta, pasidarome įdarą. Atskiriame kiaušinių trynius ir baltymus.
7.
Baltymus išplakame iki standumo.
8.
Į dubenį dedame varškę, 1 trynį (kitą pasiliekame aptepimui), beriame cukrų, vanilinį cukrų ir labai gerai išmaišome. Atsargiai įmaišome išplaktus baltymus.
9.
Atvėsusį padą aptepame uogiene, sukrečiame paruoštą varškę, išlyginame.
10.
Iškočiojame likusią tešlą ir atsargiai uždedame ant pyrago. Kiek išeina, prispaudžiame kraštelius, aptepame paviršių tryniu, šakute padarome dryželius.
11.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių, kol gražiai paruduoja.
AUTORIUS: Žilvinas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital