Autorius apie receptą:
Šiek tiek kitokie, nei mums įprasti, bet juk taip smagu pusryčiams valgyti keksiukus. Na ir kas, kad nedesertiniai, užtat kokie skanūs.
Šiek tiek kitokie, nei mums įprasti, bet juk taip smagu pusryčiams valgyti keksiukus. Na ir kas, kad nedesertiniai, užtat kokie skanūs.
Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai
kiaušinių
160 gramų
tuno aliejuje
(apytikriai, 1 skardinės)
50 gramų
fermentinio sūrio
3 šaukštai
konservuotų kukurūzų
pagal skonį
maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį sudedame tuną su visu aliejumi, beriame kukurūzus.
2.
Kiaušinius paplakame su pipirais ir irgi supilame į dubenį. Įtarkuojame sūrio ir gerai išmaišome.
3.
Masę dedame šaukštu į silikonines keksiukų formeles.
4.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min, kol keksiukai iškepa.