Purūs varškėčiai su bananais

AUTORIUS:
Greta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Varškėčiai su bananais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Purūs, minkšti ir nesudėtingi varškėtukai su staigmena viduje - bananais! Bananai suteikia saldumo, todėl patiems varškėčiams naudojama mažiau cukraus. Purūs, minkšti ir nesudėtingi varškėtukai su staigmena viduje - bananais! Bananai suteikia saldumo, todėl patiems varškėčiams naudojama mažiau cukraus. Greta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
360 gramų varškės (naudojau drėgną iš kvadartinių pakelių)
1 vienetas bananų (vidutinio dydžio)
1 vienetas kiaušinių (didesnio)
4 šaukštai kvietinių miltų (apytikriai)
1 šaukštas cukraus
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bananą nulupti ir supjaustyti griežinėliais.
2.
Varškę ištrinti su kiaušiniu ir cukrumi. Berti kepimo miltelius ir dalimis berti miltus, vis permaišant. Masė turi būti minkšta (ne skysta ir ne kieta) - tokia, kad drėgnomis rankomis būtų galima formuoti varškėčius ir jie išlaikytų formą.
3.
Drėgnomis rankomis gnybti varškės, iš jos delne formuoti paplotėlį. Į vidurį dėti porą bananų griežinėlių (ar vieną, jei pjaustėte storai). Kraštelius apspausti ir formuoti varškėtį.
4.
Kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje (vidutinė kaitra) iš abiejų pusių, kol apskrus.
AUTORIUS: Greta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital