Purūs blyneliai su kefyru

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Purūs blyneliai su kefyru
Purūs blyneliai su kefyru
Purūs blyneliai su kefyru
Autorius apie receptą: Blynai iškepa labai purūs ir minkštučiai, tokie išlieka ir sekančią dieną (jau patikrinta). Daug produktų jiems neprireiks, bet esminis ingredientas – kefyras. Jei neturite Blynai iškepa labai purūs ir minkštučiai, tokie išlieka ir sekančią dieną (jau patikrinta). Daug produktų jiems neprireiks, bet esminis ingredientas – kefyras. Jei neturite kefyro, galite jį pakeisti pasukomis. Jei ir jų neturite, galite į vieną puodelį pieno įmaišyti 1 valgomąjį šaukštą acto. Tad pakeisti kefyrą galite dviem būdais. Blynelius siūlau kepti pakankamai storus, tuomet jie iškeps purūs ir su skylutėmis viduje. Ir atkreipkite dėmesį, jog nereikia permaišyti tešlos, kad blynai išlaikytų purumą. Šie blyneliai puikus pakaitalas populiariems mieliniams Užgavėnių blynams. (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 stiklinė kvietinių miltų
1 stiklinė kefyro
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai cukraus
2 šaukštai sviesto
1.5 šaukštelio vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
0.5 šaukštelio sodos
2 žiupsneliai druskos
Kepimui:
šiek tiek sviesto (ar aliejaus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sviestą išlydome mikrobangų krosnelėje. Paliekame šiek tiek pravėsti.
2.
Miltus, druską, sodą ir kepimo miltelius sumaišome viename inde.
3.
Kitame inde išplakame kiaušinį, vanilinį cukrų, cukrų, kefyrą ir sviestą. Po to atsargiai įmaišome miltų mišinį. Tik nereikia permaišyti, tiesiog, kad neliktų gumulėlių. Tešlą paliekame šiltoje vietoje apie 15 min. Prieš kepimą tešlos nereikia išmaišyti.
4.
Keptuvę įkaitiname ant vidutinės ugnies, šiek tiek patepame sviestu ar aliejumi (labai minimaliai). Keptuvės kaitrą sumažiname iki silpnos. Į keptuvę dedame po 1 didelį šaukštą tešlos, kepame tiek blynų vienu metu, kad jie neliestų vienas kito. Atsargiai apverčiame. Skanaus!
Patarimai:
Stiklinė 240 ml.
Blynai nėra saldūs, tad jei norite saldesnių, dėkite dar pora šaukštų cukraus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital