Purūs avižiniai blyneliai su varške

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Avižiniai blyneliai su varške
Autorius apie receptą: Labai geras variantas, kai vaikai nemėgsta košių, blynelius valgys pasigardžiuodami.
Labai geras variantas, kai vaikai nemėgsta košių, blynelius valgys pasigardžiuodami.
Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2.5 stiklinės avižinių dribsnių
2 stiklinės pieno
300 gramų varškės
1 stiklinė miltų
1 vienetas kiaušinių
1 saujelė razinų
1 šaukštas cukraus
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Dribsnius iš vakaro užpilti pienu.
2.
Į išbrinkusius dribsnius įmušti kiaušinį, sudėti pertrintą varškę, suberti druską, cukrų, miltus ir razinas. Viską gerai išmaišyti.
3.
Kepti įkaitintoje keptuvėje su šiek tiek aliejaus, kol gražiais paruduos. Valgyti su cukrumi ar uogiene.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital