Purios ir minkštos bandelės karšto oro gruzdintuvėje

AUTORIUS:
Laurinta Nojuvienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Purios ir minkštos bandelės karšto oro gruzdintuvėje
Autorius apie receptą: Įdarą galima dėti pagal savo skonį. Iš šios tešlos bandelės pavyksta minkštos kelias dienas. Įdarą galima dėti pagal savo skonį. Iš šios tešlos bandelės pavyksta minkštos kelias dienas. Laurinta Nojuvienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
350 gramų kvietinių miltų
200 gramų pieno
1 vienetas kiaušinių (+ vieno aptepimui)
25 gramai sviesto (kambario temperatūros)
25 gramai aliejaus
5 gramai sausų mielių
2 šaukštai cukraus
1 šaukštelis acto
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pieną pilti į prikaistuvį, pašildyti, tuomet berti cukrų, mieles, išmaišyti, palaukti kol suputos.
2.
Į dubenį įmušti kiaušinį, berti druską, pilti aliejų išmaišyti. Tuomet berti miltus, kepimo miltelius, supilti pieną, išmaišyti ir paminkyti, pilti actą, dėti kambario temperatūros sviestą ir užminkyti tešlą.
3.
Paruoštą tešlą atidėti, kad pakiltų.
AUTORIUS: Laurinta Nojuvienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital