1.
Dubenyje sumaišykite miltus, kakavą, kepimo miltelius ir viską persijokite. Ten pat suberkite cukrų ir druską. Kiaušinius lengvai paplakite ir supilkite ant birių produktų. Čia pat supilkite aliejų, vandenį, sudėkite grietinę ir viską gerai išmaišykite iki vientisos, gana skystos masės.
2.
Tešlą supilstykite į keksiukų formeles. Pyliau šaukštą masės, dėjau po 4 avietes, tada vėl šaukštą masės.
3.
Kepkite 180 C laipsnių karštumo orkaitėje apie 20 – 25 minutes.
4.
Stebėkite keksiukus, tačiau orkaitės nedarinėkite. Vos pamatysite, kad keksiukai jau iškilo, o virtuvėje pasklis viliojantis kepinių aromatas, kepkite dar 3 – 4 minutes ir traukite lauk. Ar iškepė, patikrinkite mediniu pagaliuku, jeigu prie jo nėra tešlos trupinių, jūsų keksiukai iškepė. Papuošimą gaminau iš grietinėlės, cukraus pudros ir citrinų sulčių.