Gaivios salotos su feta ir arbūzu - nes jos tobulos!

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Gaivios salotos su feta ir arbūzu
Autorius apie receptą: Puikiai tinka šiltą pavasario ar vasaros dieną. Paprastai pagaminamos, bet ypatingai gardžios! Puikiai tinka šiltą pavasario ar vasaros dieną. Paprastai pagaminamos, bet ypatingai gardžios! Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
200 gramų arbūzo
1 pundelis salotų
100 gramų fetos sūrio
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šlakelis žaliųjų citrinų sulčių
1 saujelė graikinių riešutų (arba kitų mėgiamų riešutų ar sėklų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Salotų lapus suplėšyti ir išdalinti į lėkštes.
2.
Ant salotų lapų berti kubeliais supjaustyta arbūzą ir panašaus dydžio kubeliais supjaustytą fetos sūrį.
3.
Užbarstyti mėgstamais riešutais ar sėklomis.
4.
Pagardinti alyvuogių aliejumi ir citrinos sultimis (puikiai tinka aliejus nuo saulėje džiovintų pomidorų ar aliejus nuo fetos sūrio su prieskoniais). Pagal skonį pagardinti druska ir pipirais. Skanaus!
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital