1.
Įkaitinkitę orkaitę iki 180ºC. Aliejumi arba sviestu patepkite kepimo formą ir išklokite kepimo popieriumi.
2.
Šluotele sumaišykite miltus, kepimo miltelius, sodą ir druską. Dideliame dubenyje iki vientisos masės sumaišykite cukrų, jogurtą, aliejų, kiaušinius, citrinos sultis bei žievelę. Įmaišykite apie trečdalį sausų ingredientų į jogurto masę, tuomet atsargiai įmaišykite likusius sausus ingredientus iki tik išsimaišys. Nepermaišykite. Tešlą pilkite į pasiruoštą kepimo indą.
3.
Kepkite apie 40 minučių, arba iki kol į vidurį įkištas dantų krapštukas ištraukiamas be trupinių. Leiskite pyragui atvėsti, tuomet peiliu atlipinkite pyrago kraštus nuo kepimo formos ir perkelkite pyragą ant grotelių aušti.
4.
Sumaišykite cukraus pudrą su citrinos sultimis, galite įmaišyti aguonų. Lėtai mišinį pilkite ant pyrago, mentele tolygiai paskleisdami glazūrą ant pyrago viršaus. Leiskite glazūrai varvėti pyrago kraštais ir palikti saldžius pėdsakus ant pyrago šonų. Leiskite glazūrai sutvirtėti, tuomet patiekite pyragą su puodeliu juodos arbatos.