1.
Sviestą, vandenį, druską užvirinti, sumažinti ugnį, berti miltus ir greitai maišyti iki vientisos masės, kol tešla atšoks nuo dugno. Po to nuimti nuo viryklės, atvėsinti, mušti po vieną kiaušinį ir maišyti plakikliu. Tešla turi būti elastinga. Sudėti tešlą į konditerinį maišelį ar švirkštą ir išspausti ant skardos, išklotos kepimo popieriumi.
2.
Kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie 30 minučių, kol iškils ir paruduos.
3.
Kremui užverdame pieną ir vanilę. Trynius, cukraus pagal skonį ir krakmolą išplakame ir plona srovele, vis maišydami, pilame užvirintą pieną. Maišant paverdame ant mažos ugnies, kol sutirštės. Nuimame nuo viryklės, uždedame maisto plėvelę ir paliekame atvėsti.
4.
50 ml aviečių kompoto sumaišome su kramolu. Likusį kompotą ir avietes užverdame ir, ploną srovele vis maišant, įpilame kompotą su krakmolu. Trumpai paverdame, kol pradės tirštėti. Nuimame nuo viryklės ir paliekame atvėsti.
5.
Pyragėlius perkerpame pusiau, uždedame kremo, ant jo aviečių ir ant viršaus kitą pyragėlio dalį. Galima pabarstyti cukraus pudra.