Pikantiški dešrainiai pagal Audronę

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Pikantiški dešrainiai pagal Audronę
Autorius apie receptą: Tiesą sakant, net nepamenu, kada gaminau dešrainius. Dešrainius galima gaminti su įvairiausiais priedais, tai ką tuo metu turite namuose, kiekvienam pagal skonį, t.y. Tiesą sakant, net nepamenu, kada gaminau dešrainius. Dešrainius galima gaminti su įvairiausiais priedais, tai ką tuo metu turite namuose, kiekvienam pagal skonį, t.y. pikantiško ar aštraus skonio. Sau gaminau tradicinius dešrainus, o vyras norėjo aštresnio skonio, tai jam ir pagaminau aštrius. Turėdama Rokiškio Mėsinė gardžių pieniškų dešrelių, nusprendžiau pasigaminti dešrainius. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai dešrainių bandelių
4 vienetai dešrelių
Pirmas variantas:
pagal poreikį barbekiu padažo
pagal skonį pomidorų padažo
pagal skonį majonezo
pagal skonį agurkų (šviežių ar raugintų, arba pomidorų)
pagal skonį salotų
pagal skonį prieskoninių žolelių
Antras variantas:
1 vienetas morkų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 vienetas aitriųjų pipirų
1 skiltelė česnako
šiek tiek prieskoninių žolelių
Padažui:
3 šaukštai aliejaus
2 šaukštai sojos padažo (ar austrių padažo)
1 šaukštelis obuolių acto
1 šaukštelis rudojo cukraus
šiek tiek česnako granulės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Dešreles subadžiau mediniu smeigtuku ir sutepiau BBQ padažu.
2.
Dešreles ir bandeles apkepiau.
3.
Pirmam (pikantiškam) variantui pomidorų padažą ir majonezą sumaišiau. Juo sutepiau bandelių vidų.
4.
Į bandelę įdėjau dešrelę, griežinėliais pjaustytus agurkus, salotų lapus ir ant viršaus užpyliau pomidorų padažą ir majonezą (padažus galite rinktis pagal savo skonį, pvz. garstyčių ar kt.).
5.
Antram (aštriam) variantui griežinėliais pjaustytą svogūną apkepiau.
6.
Morkas sutarkavau, sumaišiau su žolelėmis ir įspaudžiau česnako.
7.
Padažui skirtus ingredientus sumaišiau. Jo gaminti galite daugiau, nes jis puikiai tiks pagardinti dešrainį prieš patiekiant Gamindami padažą ragaukite ir ingredientus dėkite pagal savo skonį. Padažą supyliau į tarkuotas morkas ir išmaišiau.
8.
Bandeles sutepiau pomidorų/majonezo padažu, įdėjau BBQ padaže apkeptą dešrelę, tarkuotas morkas ir ant viršaus apkeptus svogūnus. Ant viršaus užpyliau padažo, kurio lieka gaminant morkų salotas.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital