Pikantiška žalioji užtepėlė

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 18
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Pikantiška žalioji užtepėlė
Autorius apie receptą: Ir kaip Jums valgoma šventinė eglutė? Gražus ir be galo skanus užkandis Jūsų Naujametiniam stalui. Receptas sukurtas ekspromtu iš užsilikusių žalumynų šaldytuve. Ir kaip Jums valgoma šventinė eglutė? Gražus ir be galo skanus užkandis Jūsų Naujametiniam stalui. Receptas sukurtas ekspromtu iš užsilikusių žalumynų šaldytuve. Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 18
70 gramų baziliko lapelių
0.5 stiklinės špinatų
1/4 stiklinės riešutų ir sėklų mišinio
1 pundelis krapų
1 pundelis petražolių
50 gramų parmezano sūrio
5 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai citrinų sulčių
3 vienetai česnako
1 šaukštelis medaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į maisto smulkintuvą dedame žalumynus, medų, česnaką, supilame aliejų, citrinų sultis, suberiame riešutų ir sėklų mišinį ir sutriname iki vientisos masės.
2.
Į masę įtarkuojame kietojo sūrio, viską gerai išmaišome. Subalansuojame skonius prieskoniais ir tepame ant paskrudintos duonos. Ant sumuštinukų viršaus labai tinka švieži pomidorai ir ridikėliai.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital