Pikantiška mišraine įdarytų vyšninių pomidorų „Boružėlės“

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Pikantiška mišraine įdarytų vyšninių pomidorų „Boružėlės“
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g konservuoto tuno savo sultyse
2 virti kiaušiniai
500 g vyšninių pomidorų
1 česnako skiltelė
4 v. š. majonezo
1 v. š. susmulkintų krapų
svogūno laiškai
druska
gvazdikėliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį, nupylus skystį, sumaigykite šakute. Kiaušinius sutarkuokite smulkia tarka. Česnaką susmulkinkite, taip pat susmulkinkite ir svogūno laiškus. Įdėkite majonezo, žalumynų ir viską išmaišykite. Kiekvieno pomidoro viršutinę dalį nupjaukite ir perpjaukite pusiau. Iš kitos pusės išimkite sėklas. Į kiekvieną pomidorą įdėkite paruošto įdaro. Ant viršaus uždėkite nupjautas pomidorų viršūnėles tarsi sparnelius, o ant jų sudėkite majonezo taškelius. Iš gvazdikėlių padarykite akytes.Dėkite į salotomis išklotą lėkštę. Labai skanu ir gražu, ypač mėgsta vaikai. Skanaus!
AUTORIUS: Janina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Reda
2011-12-29 18:28
Turetu but ne tik grazu,bet ir skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital