Pievagrybių sriuba su vištiena ir sūreliu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Pievagrybių sriuba su vištiena ir sūreliu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų vištienos krūtinėlės
400 gramų pievagrybių
125 gramai filadelfijos sūrio (arba kitokio tepamo sūrio)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
pagal skonį sultinio (aš supyliau apie 2 litrus, jei norite tirštesnės, pilkite apie 1 litrą)
šiek tiek sviesto (kepimui)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos krūtinėlę supjaustome kubeliais, pabarstome druska, pipirais ir pakepiname keptuvėje. Sudedame į puodą.
2.
Pievagrybius supjaustome griežinėliais, morką sutarkuojame, svogūną ir česnaką susmulkiname kubeliais.
3.
Keptuvėje ištirpiname sviestą ir jame apkepame grybus su daržovėmis. Taip pat viską sudedame į puodą.
4.
Užpilame sultiniu ir keletą minučių paverdame. Sudedame Philadelphia sūrelį, gerai išmaišome, truputį pakaitiname ir tiekiame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital