Pieniškas braškių desertas "Labanakt"

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Pieniškas braškių desertas "Labanakt"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
150 g pieno, riebaus
Cukraus - želė ,,Multi"
100 g braškių
2 v.š. aguonų
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Braškes supjaustyti į stiklines. Pieną pavirti pusę minutės su žele - cukrumi. Palaukti, kol pravės. Įberti aguonų, išmaišyti ir užpilti ant braškių. Laikyti bent 5 valandas, nes augalinė želė stingsta lėčiau.

AUTORIUS: Regina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Rita
2015-03-06 15:32
i love yuo
ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital