Pieniška daržovių sriuba su kopūstais ir žirneliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Pieniška daržovių sriuba su kopūstais ir žirneliais
Autorius apie receptą: Tai sriuba, kurią labiausiai mėgsta mano mergaitės. Tai tikras vaikystės skonis. Tai sriuba, kurią labiausiai mėgsta mano mergaitės. Tai tikras vaikystės skonis. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1/4 vieneto kopūstų
3 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
100 mililitrų pieno
50 gramų sviesto
1 sauja šaldytų žirnelių
1 saujelė makaronų (smulkių)
1 pundelis krapų
1 žiupsnelis pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves supjaustome kubeliais, morką griežinėliais, kopūstą ruoželiais.
2.
Daržoves dedame į puodą, užpilame vandeniu, pagardiname prieskoniais, dedame gabalėlį sviesto.
3.
Verdame apie 15 min. Sudedame makaronus, žirnelius, paverdame dar apie 10 min. Pilame pieno, pabarstome krapais ir dar kartelį užkaitiname.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital