Persiškas baklažanų užkandis "Kashke Bademjan"

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Persiškas baklažanų užkandis "Kashke Bademjan"
Autorius apie receptą: Tai labai gardus persiškas baklažanų užkandis. Jį labai skanu valgyti su paplotėliais ar duona, bulvėmis ir mėsos patiekalais. Tai labai gardus persiškas baklažanų užkandis. Jį labai skanu valgyti su paplotėliais ar duona, bulvėmis ir mėsos patiekalais. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai baklažanų (mažų)
1 vienetas svogūnų
70 gramų jogurto, natūralaus
30 gramų graikinių riešutų
4 skiltelės česnako
15 gramų mėtų
0.5 šaukštelio maltos ciberžolės
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
150 gramų vandens
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Baklažanus nulupame ir supjaustome išilgai 7-8 mm riekelėmis. Svogūnus smulkiai supjaustome. Susmulkiname mėtas ir česnaką.
2.
Kepame gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių, kol gražiai apkeps. Iškeptus baklažanus dedame į lėkštę.
3.
Apkepame svogūnus iki gražios auksinės spalvos. Beriame ciberžolę ir išmaišome.
4.
Baklažanus sudedame į keptuvę su svogūnais, užpilame vandeniu ir troškiname, kol baklažanai suminkštės. Įmaišome smulkiai supjaustytas mėtas bei česnaką, išmaišome ir nukeliame nuo ugnies.
5.
Sutriname maisto smulkintuvu, įmaišome jogurtą, pagardiname druska ir pipirais.
6.
Dedame į dubenėlį, papuošiame riešutais, mėtos lapeliais ir jogurtu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital