Perlinių kruopų troškinys su pupelėmis ir dešrelėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Perlinių kruopų troškinys su pupelėmis ir dešrelėmis
Perlinių kruopų troškinys su pupelėmis ir dešrelėmis
Perlinių kruopų troškinys su pupelėmis ir dešrelėmis
Autorius apie receptą: Jeigu norite, kad būtų daugiau skysčio - įpilkite daugiau vandens, o prieš patiekiant pabarstykite šviežiomis petražolėmis. Jeigu norite, kad būtų daugiau skysčio - įpilkite daugiau vandens, o prieš patiekiant pabarstykite šviežiomis petražolėmis. Itsmevelina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai dešrelių (naudojau kalakutienos, "Arvi" rūkytas)
400 gramų konservuotų raudonųjų pupelių
400 gramų konservuotų pomidorų
400 gramų vandens
200 gramų perlinių kruopų
1 vienetas morkų (apie 70 gramų)
1 vienetas svogūnų
50 gramų salierių
2 skiltelės česnako
1 sauja petražolių
4 šaukšteliai universalūs prieskoniai
0.5 šaukštelio svogūno miltelių
0.5 šaukštelio česnako miltelių
0.5 šaukštelio malto kumino
pagal skonį aitriosios paprikos miltelių
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vakarą prieš gaminant reikėtų praplauti perlines kruopas. Jas suberti į dubenį, užpilti vandeniu ir palikti visai nakčiai.
2.
Dešreles perpjauti pusiau. Morkas supjaustyti griežinėliais, salierą ir svogūną smulkiai supjaustyti. Česnaką smulkiai supjaustyti, petražoles sukapoti.
3.
Į puodą pilti aliejų, įkaitinti, sudėti dešreles ir apkepti. Joms šiek tiek apkepus suberti morkas, salierą, svogūnus ir kepti kelias minutes iki kol daržovės suminkštės.
4.
Tuomet į puodą berti česnaką, petražoles, universalius prieskonius, svogūnų ir česnakų miltelius, kuminą, aitriųjų paprikų miltelius, druską, išmaišyti ir dar trumpai pakepti.
5.
Į puodą sudėti perlines kruopas, pupeles ir konservuotus pomidorus, išmaišyti.
6.
Uždengti puodą, troškinti apie 30 minučių. Ragaukite ar netrūksta kokių prieskonių. Jei reikia - pagardinkite druska, o prieš tiekiant tinka papuošti petražolėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital